Facebook

Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

Τιμή και δόξα στον συνταγματάρχη Δημήτριο Ψαρρό


Κλιμάκιο του Συνδέσμου στην προτομή του Δημ. Ψαρρού (από αριστερά προς τα δεξιά: Μιχάλης Φέκκας, Αντώνης Μαρής, Γιώργος Κουλουμβάκης, Δημήτριος Γερογιάννης, Αθανάσιος Τσόκας, Χάρης Κατσιβαρδάς)


Χθες 17 Απριλίου 2016 στην επέτειο της δολοφονίας από τον ΕΛΑΣ του συνταγματάρχη Δημήτριου Ψαρρού, κλιμάκιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αγωνιστών Εθνικής Αντιστάσεως "ΕΟΕΑ-ΕΔΕΣ, ΝΑΠ. ΖΕΡΒΑΣ" και της νεολαίας αυτού απέδωσε τις απαραίτητες τιμές στην λειψή προτομή του διοικητή του 5/42 Συντάγματος Ευζώνων και αρχηγού της ΕΚΚΑ.

Επικεφαλής του κλιμακίου ήταν ο Πρεβεζάνος δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας "Νέα Εθνική Φλόγα" Αθανάσιος Τσόκας και στέλεχος του Συνδέσμου. Μαζί του και μέλη του Συνδέσμου και της νεολαίας υπό την αιγίδα του Γενικού Γραμματέα Γερογιάννη Δημήτριου.

Παρόλα αυτά μόνο ντροπή και αίσχος μας προκάλεσε η εικόνα της κατεστραμένης και απούσας προτομής καθώς και η πλήρης αδιαφορία της δημοτικής αρχής για την αποκατάστασή της. Το πιο απίθανο όλων είναι ότι ακριβώς μπροστά της υπάρχει φυτεμένο δενδρίλιο που την κρύβει! Όσο και να προσπαθείτε η ιστορία των Ελλήνων πατριωτών ούτε κρύβεται ούτε παραγράφεται. Εμείς δεν θα ξεχάσουμε ποτέ!



Δημήτριος Ψαρρός - Αθάνατος!



    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου